Commandos 3 – HD Remaster verschijnt bij launch in september op Xbox/PC Game Pass

Ik heb tussen 1998 en 2006 al de Commando’s games gespeeld, en kapot gespeeld. Ik was een absolute fan van het eerste uur. De eerste twee kregen reeds een HD Remaster en in september is het de beurt aan Commandos 3. Deze verschijnt bij launch trouwens meteen op Xbox en pc Game Pass.

Commandos 3 – HD Remaster neemt ons mee naar de meedogenloze slagvelden van Europa.

Vecht je een weg door de dodelijke loopgraven van Stalingrad, versla de Duitse vijand in het hart van het Derde Rijk in Berlijn, en gebruik je tactische knowhow om de bestorming van Normandië op D-Day te overleven.

In dit vernieuwde derde deel van de real-time tactiekserie leid je een beruchte special forces-eenheid diep achter de vijandelijke linies tijdens de Tweede Wereldoorlog. Help de geallieerden naar de overwinning in high definition, met verbeterde besturing en gebruikersinterface.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Commandos 3 – HD Remaster verschijnt bij launch in september op Xbox/PC Game Pass'

  1. Dit waren games die ik nog op mijn pc speelde. Spijtig dat ik Desperados 3 (met cowboys) op GP gemist heb.

Reacties zijn gesloten.