Starfields hoofdpersonage zal tijdens het hele spel geen woord zeggen

Persoonlijk hou ik er wel van dat mijn hoofdpersonage tijdens het spelen van games babbelt. Niet alleen tegen mij maar vooral tegen andere personages of NPC’s natuurlijk. Het creëert nog meer een band tussen het personage en mezelf vind ik (persoonlijk).

Na de indrukwekkende presentatie van Starfield tijdens de Microsoft-Bethesda Showcase bevestigde Todd Howard, niet alleen mister Fallout maar ook mister Starfield ondertussen, dat het hoofdpersonage van Starfield geen woord zal zeggen, en dit gedurende het hele spel. Dat wordt gezellig denk ik dan bij mezelf…

En er is nog een grote aanpassing: alle scènes waarin er conversaties plaatsvinden worden getoond vanuit een FPS-view. En daar is blijkbaar een goede reden voor: in Fallout 4 had ons personage wel een stem en vonden alle gesprekken in third person view plaats, iets waar de fans niet zo blij mee waren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)