Pathogen, een nieuwe uitbreiding voor Aliens: Fireteam Elite, verschijnt op 30 augustus

Aliens: Fireteam Elite was geen topper, maar stond gratis op Xbox/pc Game Pass. Reden genoeg voor mij en de coöp BBoyz om het spel te downloaden, te spelen en er ons mee te amuseren. En er is blijkbaar meer op komst…

Pathogen, een nieuwe uitbreiding voor Aliens: Fireteam Elite, is op 30 augustus te downloaden voor Xbox Series X|/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam.

Iets duister heeft zich ontwikkeld in de wildernis van planeet LV-895 en zelfs Xenomorphs zijn niet veilig voor zijn verwoestingen. De bemanning van de Endeavor moet zich in onbekende gebieden begeven en het opnemen tegen angstaanjagende nieuwe vijanden als ze de bron van deze mysterieuze nieuwe dreiging willen ontdekken.

Deze uitbreiding voegt een nieuwe campagne toe aan Aliens: Fireteam Elite met drie exclusieve verhaalmissies waarin spelers proberen te overleven tegen nooit eerder vertoonde vijanden met een arsenaal aan nieuwe gear en cosmetics.

De Pathogen Expansion bevat de volgende content:

  • 3 nieuwe missies als onderdeel van de Pathogen campagne
  • 8 nieuwe wapens, 2 voor elk wapentype
  • 1 nieuwe Perk voor elke Class Kit die de belangrijkste vaardigheid van de speler wijzigt
  • 26 nieuwe wapenbijlagen die stats wijzigen en speciale eigenschappen toekennen
  • 2 nieuwe outfits (voor alle 7 klassenuitrustingen) en 6 hoofdaccessoires om mariniers aan te passen
  • 21 nieuwe kleuren voor wapens en 9 decals om wapens aan te passen
  • 10 nieuwe emotes voor interactie binnen Fireteams

Maar dat is nog niet alles. Naast de Pathogen uitbreiding, onthulde Cold Iron ook plannen voor een gratis update voor alle Aliens: Fireteam Elite bezitters, een nieuwe Hardcore modus die tegelijk met Pathogen zal verschijnen. In deze modus zullen mariniers geconfronteerd worden met een extreme survival uitdaging die hun vastberadenheid en mentale weerbaarheid zal testen.

Als onderdeel van een aankomende update in juli, zal Aliens: Fireteam Elite crossplay toevoegen, zodat spelers van over de hele wereld eliteteams kunnen vormen op alle platforms.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)