Fallout 76’s Test Your Metal-update is nu gratis beschikbaar

De nieuwste Fallout 76-update is nu gratis beschikbaar voor alle spelers. Test Your Metal introduceert drie nieuwe openbare evenementen: “Test Your Metal”, “Eviction Notice” en “Moonshine Jamboree”. Seizoen 9 introduceert het “Heart of Steel: A Dread Island Tale” Scorebord, waar alle spelers S.C.O.R.E. kunnen verdienen om in rang te stijgen voor een nieuwe reeks beloningen.

Test Your Metal
De Brotherhood of Steel stuurt een Field Team om de Rust Eagles te onderzoeken, een groep van Blood Eagles die reserveonderdelen voor robots hebben opgeslagen om een leger gevechtsbots te bouwen. Dit evenement verschijnt op de kaart bij de Metal Dome, ten noorden van Fort Atlas in de Savage Divide. Praat met Initiate Pappas om te beginnen. Overleef drie ronden met drie andere leden van het Brotherhood Field Team tegen het andere team van de Rust Eagles-machines. Verdien buit, XP en zeldzame beloningen, inclusief plannen om de nieuwe Botsmith Armor-set te maken.

Eviction Notice
Super Mutants hebben het nieuwe kamp van de Settlers bij Foundation overrompeld, die een oplossing hebben bedacht voor nabijgelegen dodelijke stralingsniveaus met een machine genaamd de “Rad Scrubber”. Deze gebeurtenis verschijnt op de kaart bij een krater ten oosten van Foundation, ten zuiden van Huntersville, en in de Savage Divide. Versla de golven van Super Mutants en verdedig de Rad Scrubber tegen hun aanvallen om ervoor te zorgen dat deze blijft functioneren. Verdien de reputatie van de Settler-factie, buit en maak kans op een van de vele legendarische wapens met drie sterren, elk met een unieke uiterlijk.

Moonshine Jamboree
Moonshiner Ned werkt achter de bar in de Sunday Brothers Cabin in The Mire. Bezoek Ned om dit evenement af te trappen en hem te helpen het belangrijkste ingrediënt van Mire Magic Moonshine, Acidic Gulper Venom, te verwerven. Steek het Jamboree Bonfire aan en versla de aanval van Gulpers om het Venom te verzamelen. Stort 30 Venom in de moonshine batch en zorg ervoor dat de distilleerderijen intact blijven van de Gulper-aanvallen om de overwinning te behalen. Verdien de reputatie van de Raider-factie, buit, het geheel nieuwe ‘Gulper Smacker’ melee wapen en enkele flessen Gulpershine om de schade van de Gulper Smacker te vergroten.

Seizoen 9 introduceert ook vanaf vandaag Heart of Steel: A Dread Island Tale. Speel door en maak kans op de Dread Island-bundel, Bone Bow Skin, Throne of Bone en meer. Fallout 1st-leden krijgen dit seizoen ook van speciale beloningen en een verhoogd S.C.O.R.E.-tarief.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)