Ubisoft onthult toekomst van Assassin’s Creed in september en kondigt rogue-lite modus aan voor Valhalla

Zoals reeds eerder aangegeven viert Ubisoft dezer dagen het 15-jarige bestaan van Assassin’s Creed. En bij die viering wordt er niet alleen teruggeblikt op al dat lekkers wat deze franchise te bieden had, maar wordt er ook naar de toekomst gekeken.

Doe mee in september als we de toekomst van Assassin’s Creed onthullen tijdens een heel speciaal event. We kunnen niet wachten om te tonen wat er in het verschiet ligt’ aldus Alice Terrett, franchise community developer bij Assassin’s Creed, tijdens de Assassin’s Creed 15th Anniversary Celebration Livestream die je hieronder in zijn geheel kan herbekijken.

Ook werd er tijdens de livestream aangekondigd dat er nieuwe content op weg is naar Assassin’s Creed Valhalla. ‘Deze zomer bieden we een unieke kijk op Assassin’s Creed gameplay. Ik ben vereerd om een eerste blik te gunnen op onze nieuwste en meest ambitieuze spelmodus genaamd The Forgotten Saga, die gratis speelbaar zal zijn voor alle Assassin’s Creed Valhalla spelers’ aldus Jose Araiza, producer van de game. ‘We zij enthousiast om deze zomer een nieuwe rogue-lite geïnspireerde reis te ervaren in Niflheim, het rijk van de doden. En blijf tot het einde van het jaar bij ons voor een laatste verrassing. We zullen de laatste episode van het verhaal van Eivor onthullen als gratis hoofdstuk voor alle spelers’.

En zo blijven we maar content krijgen voor Assassin’s Creed Valhalla.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.