Assassin’s Creed-saga viert 15de verjaardag met speciale acties voor de fans

De Assassin’s Creed-reeks bestaat 15 jaar. Reden genoeg voor Ubisoft om vandaag om 18u00 uit te pakken met een heuse Assassin’s Creed Celebration Livestream.

Update: Wat mogen we allemaal verwachten qua feestelijkheden en extra’s?

Om het 15-jarig bestaan van Assassin’s Creed te vieren, wordt er elke week een game in de kijker gezet met nieuwe content, beloningen en interactieve ervaringen voor alle fans. Om te beginnen zijn er nu verschillende sets Assassin’s Creed Origins-tattoos en een Marine Pack beschikbaar in Assassin’s Creed Valhalla.

De festiviteiten van 15 buitengewone jaren van geschiedenis en gedeelde passie zijn begonnen. Een gratis weekend van Assassin’s Creed Origins luidt de festiviteiten in en de komende maanden kunnen spelers verassingen, samenwerkingen, beloningen, community-activiteiten en méér ontdekken. Bij deze gelegenheid willen we spelers de mogelijkheid geven om het maximale te halen uit alle Assassin’s Creed-games, van Assassin’s Creed Valhalla tot aan de eerste Assassin’s Creed.

Spelers krijgen toegang tot nieuwe gratis content in Assassin’s Creed Valhalla, dankzij de ondersteuning van Year 2, met de terugkeer van festivals, het Mastery Challenge Pack 2, de Armory-functie en nieuwe grotten om te verkennen.

Ook kunnen spelers deze zomer gratis deelnemen aan Odin’s rogue-lite geïnspireerde reis naar de spectaculaire regio Nilfheim met de nieuwe gamemodus The Forgotten Saga, die een nieuwe kijk biedt op de gameplay. Fans kunnen zich aan het einde van het jaar verheugen op nog een laatste verrassing, waarbij de Assassin’s Creed-teams de laatste episode van het verhaal van Eivor onthullen als gratis hoofdstuk voor alle spelers.

Zelf ben ik een grote fan van de saga, en ik heb al de games uitgespeeld. Ik ben dan ook heel benieuwd wat Ubisoft ons om 18u00 gaat presenteren. We gokken uiteraard op een overzicht van de reeks doorheen de jaren, en we hopen stiekem op een verrassing.

Je kan het hieronder live volgen vanaf 18u00.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)