Wo Long: Fallen Dynasty komt ook naar PlayStation-consoles

Wo Long: Fallen Dynasty werd afgelopen zondag onthuld tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase. De game werd toen aangekondigd voor Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Er was nog geen nieuws of de game ook naar PlayStation-consoles zou komen of dat het zou gaan om een timed exclusive.

PlayStation-fans kunnen opgelucht ademhalen. Wo Long: Fallen Dynasty zal ook verschijnen voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Dit laat ontwikkelaar Team Ninja via Twitter weten. Eigenaars van een Xbox-console en/of PC genieten natuurlijk wel van het voordeel dat de game onderdeel zal uitmaken van Game Pass. Dat sluit niet uit dat Wo Long: Fallen Dynasty ook onderdeel zal uitmaken van het vernieuwde PlayStation Plus. De toekomst zal het uitwijzen.

Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt begin 2023 en zal dus ook uitgebracht worden voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC vinden tijdens het spelen van een goeie RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: