fbpx

Wo Long: Fallen Dynasty komt ook naar PlayStation-consoles

Wo Long Fallen Dynasty

Wo Long: Fallen Dynasty werd afgelopen zondag onthuld tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase. De game werd toen aangekondigd voor Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Er was nog geen nieuws of de game ook naar PlayStation-consoles zou komen of dat het zou gaan om een timed exclusive.

PlayStation-fans kunnen opgelucht ademhalen. Wo Long: Fallen Dynasty zal ook verschijnen voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Dit laat ontwikkelaar Team Ninja via Twitter weten. Eigenaars van een Xbox-console en/of PC genieten natuurlijk wel van het voordeel dat de game onderdeel zal uitmaken van Game Pass. Dat sluit niet uit dat Wo Long: Fallen Dynasty ook onderdeel zal uitmaken van het vernieuwde PlayStation Plus. De toekomst zal het uitwijzen.

Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt begin 2023 en zal dus ook uitgebracht worden voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: