fbpx

Todd Howard bevestigt: Fallout 5 komt pas na Starfield en The Elder Scrolls 6

Na het zien van de eerste gameplay trailer van Starfield tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase van afgelopen zondag, hoeft het niet te verbazen dat alle tijd en energie bij Bethesda momenteel in dit ambitieus project wordt gestoken. Maar wat na Starfield?

In een interview met IGN heeft Todd Howard, game director van Starfield, Fallout en The Elder Scrolls, herhaald dat Fallout 5 pas uitgebracht zal worden na respectievelijk Starfield en The Elder Scrolls 6. Dit betekent dat Fallout 5 misschien niet meer zal uitgebracht worden voor 2030.

Ja, The Elder Scrolls 6 is in pre-productie en hierna gaan we Fallout 5 doen. Dus onze handen zijn vrij vol voor een tijdje. Ook hebben we nog wat andere projecten waar we van tijd tot tijd naar gaan kijken’

Ook erkent Howard de lange productietijd van games zoals Starfield en The Elder Scrolls. ‘Ze duren een tijdje. Ik wou dat ze sneller uitkwamen maar we proberen zo hard als we kunnen. We willen dat de games zo goed mogelijk zijn voor iedereen’.

In hetzelfde interview vertelde Howard ook dat het hoofdverhaal van Starfield tussen de 30 en 40 uren zal duren om te voltooien.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: