Teaser trailer toont Fort Solis op Summer Game Fest

De acteurs Troy Baker en Roger Clark werkten samen aan dit project. De stemacteur van Joel uit de 2 The Last of Us games en de man die het hoofdpersonage van Red Dead Redemption 2 (Arthur Morgan) speelde gaven op het podium bij Geoff Keighley meer uitleg over Fort Solis.

Volgens Baker en Clark zullen we alles in de wereld van Fort Solis actievol en fast paced mogen ervaren in een game die ondersteunt wordt door Unreal Engine 5.

Veelbelovende game van de studio Fallen Leaf waar we snel meer van willen zien!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”