The Callisto Protocol toont eerste gameplay beelden tijdens Summer Game Fest

The Callisto Protocol

Een kleine week geleden kregen we tijdens Sony’s State of Play een eerste blik op The Callisto Protocol. Vandaag, tijdens Summer Game Fest, werden we getrakteerd op de allereerste gameplay beelden. En die zien er huiveringwekkend mooi uit.

Het zal niet verbazen dat The Callisto Protocol op het eerste zicht doet denken aan Dead Space. De game wordt beschouwd als de spirituele opvolger van Dead Space en heeft met Glen Schofield dezelfde bedenker aan het roer. Schofield gaf na het tonen van de Schofield Cut Extended Trailer nog een kort interview waarin het hij had over de moeilijkheden die de ontwikkeling van het spel gekend heeft tijdens de hele Covid-19-periode.

Tot slot werden we nog beloond met de allereerste gameplay beelden van het spel. En die zien er verdomd goed (en bloederig) uit. Ik kan alvast niet wachten tot 2 december.

The Callisto Protocol zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.