fbpx

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge krijgt 6-speler multiplayer

Teenage Mutant Ninja Turtles_ The Cowabunga Collection-pragafied

Groot nieuws tijdens de Summer Game Fest livestream, want Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge zal een multiplayer bevatten waarin je met maar liefst zes spelers tegelijk aan de slag kan!

In een trailer die getoond werd, kregen we ook te zien dat Casey Jones een speelbaar personage zal zijn. Mét hockeystick.

Maar het belangrijkste wat werd aangekondigd is de releasedatum van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Vanaf 16 juni kan je het opnemen tegen de Foot Clan op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc én Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: