Check nu de Boss Factory demo van Saints Row

Saints Row

Het gerucht deed al even de ronde: je kan nu aan de slag met een speelbare demo van de Saints Row-reboot.

“GTA on steroids,” zo omschreef onze eigen Ardtieboy de Saints Row-games van weleer. Reden genoeg om toch met enige interesse naar de reboot van de reeks uit te kijken komend najaar. Wie net zo benieuwd is als ik kan vandaag gratis de Boss Factory demo downloaden en spelen.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.