fbpx

Huiver mee met de launch trailer van The Quarry

The Quarry

Supermassive Games heeft zich de laatste jaren in de kijker gespeeld via The Dark Pictures games. Maar ook Until Dawn mocht op heel wat goede kritieken rekenen. Morgen (vrijdag) is het de beurt aan de volgende game van de ontwikkelaar om gereleased te worden: The Quarry.

De gebeurtenissen in The Quarry spelen zich af in de afgelegen bossen ergens in de staat New York. De tienerraadsleden van Hackett’s Quarry hebben het kamp tijdens de laatste nacht voor zichzelf. Dus geen kinderen, geen volwassenen en geen regels. In deze spannende verhalende game bepaal jij het lot van alle negen begeleiders terwijl hun feestplannen uitmonden in een onvoorspelbare horrornacht.

Net zoals we gewoon zijn van alle andere games van Supermassive Games, bepalen de keuzes die jij maakt de afloop van de game.

The Quarry is speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: