The Last of Us Remake komt in september naar PS5, standalone multiplayer game aangekondigd

The Last of Us

Een remake voor The Last of Us is niet langer een gerucht maar een feit. Dit werd vanavond tijdens het Summer Game Fest bevestigd door Neil Druckmann, Co-President bij Naughty Dog.

De aankondiging van de remake van The Last of Us was niet het enige nieuws dat Druckmann kwam vertellen. Ook krijgen we volgend jaar een standalone The Last of Us multiplayer game waarvan jullie hieronder een eerste concept art kunnen zien. Deze game zou net zo groot en belangrijk worden als de singleplayer games. Het heeft zijn eigen verhaal en een volledige cast aan nieuwe personages.

Beide aankondigingen zijn op zich niet zo verrassend omdat deze al geruime tijd in de lucht hingen. Wel verrassend is dat dit tijdens het Summer Game Fest is gebeurd omdat Sony aankondigingen en dergelijke liever presenteert tijdens een eigen State of Play.

The Last of Us Remake zal op 9 september verschijnen voor PlayStation 5 en zal later ook op PC uitgebracht worden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.