fbpx

Gotham Knights toont actievolle trailer op Summer Game Fest

Zonet is er een nieuwe spectaculaire trailer van Gotham Knights getoond op Summer Game Fest 2022. De trailer van de nieuwe game van Warner Bros Montreal wordt geïntroduceerd door Geoff Keighley. Deze keer wordt Nightwing in de kijker geplaatst.

Gotham Knights blijft voor mij de game waar ik in 2022 het meest naar uitkijk. Ik was dan ook zeer blij dat we via de Summer Game Fest, een nieuwe trailer te zien kregen. Deze keer draait het om Nightwing (Dick Grayson), de eerste leerling van Batman.

In de trailer krijgen we meer gameplay te zien omtrent Nightwing. Zo maken we kennis met wat hij als speelbaar personage in Gotham Knights allemaal kan. Gewapend met zijn escrima sticks, zorgt hij ervoor dat elke slechterik in Gotham met een enorm ei in de broek rondloopt. Met zijn glider kan hij perfect het overzicht behouden over zijn stad, en we krijgen ook een resem outfits te zien, dat wijst dat we als speler wel eens op verzameldrang kunnen stoten.

We weten dat Batman doodt is in het verhaal van Gotham Knights. Nightwing bezoekt dan ook het graf van zijn leermeester en zweert dat hij er alles aan zal doen om de straten van Gotham veilig te houden.

Gotham Knights zal vanaf 25 oktober beschikbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d