NCSOFT pakt uit met eerste trailer voor Project M, een interactieve film-game voor consoles

NCSoft die ken je misschien nog van games als Guild Wars en Guild Wars 2, Blade & Soul of Aion. Vandaag pakt de studio uit met een eerste trailer voor hun nieuwste titel, Project M.

NCSOFT gunt ons een eerste gameplay-blik op Project M. Deze titel maakt gebruik van Unreal Engine 5 om fotorealistische graphics en hoge productiewaarden te leveren, en zorgt voor een interactieve filmervaring over een man die wraak wil nemen voor de dood van zijn vrouw.

De trailer is een technische showcase van realistische omgevingstexturen, emotionele gezichtsuitdrukkingen en realistische personage-animatie – een mix van NC’s technische bekwaamheid in 3D-scannen, motion-capture en visuele effecten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)