Mis geen seconde van de officiële Summer Game Fest live stream

Straks om 19u45 is het feest, of dat hopen we toch. Dan pakt presentator Geoff Keighley uit met een nieuwe editie van zijn Summer Game Fest. De aftrap van wat vroeger de E3 was zeg maar. Niet te missen dus!

Wat mogen we verwachten? Niet veel eigenlijk, of vooral om het met de woorden van Geoff zelf te zeggen: leg je verwachtingen niet te hoog.

Er zal vooral gepraat worden over games die al aangekondigd zijn. Dit alles aangevuld met gameplay van onder andere The Callisto Protocol en Modern Warfare 2.

Je kan de presentatie hieronder live volgen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)