Aliens: Dark Descent is een nieuwe single-player squad-based game

Aliens Dark Descent

Tijdens de livestream van Summer Game Fest werd een cinematic trailer van Aliens: Dark Descent getoond.

Dit wordt een single-player squad-based action game dat ontwikkeld wordt door Tindalos Interactive. We worden gedropt in het originele verhaal van Aliens en moeten het samen met ons team opnemen tegen de befaamde Aliens. Jij bepaalt de strategie en stuurt je team aan om te overleven in deze gure wereld.

De game verschijnt in 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.