Explosieve actie in Modern Warfare 2’s gameplay demo

Call of Duty Modern Warfare 2

Heet van de naald, vers van de pers, maar vooral dodelijk efficiënt dat krijg je wanneer een speciaal commando een vrachtschip tracht in te nemen om de lancering van een raket te voorkomen.

In de Modern Warfare 2 gameplay demo kregen we van Infinity Ward een uitgebreide doorloop te zien van een team, bestaande uit acht man, dat een vrachtschip tracht in te nemen. Dit bovendien niet in zonnige omstandigheden maar in een heuse storm waarbij je de golven op het schip ziet in beuken en het team er alles moet aan doen om de tegenstanders uit te schakelen.

“Op een olieplatform in de Golf van Mexico ligt een lading opgeslagen die een wereldwijd conflict kan veroorzaken. Task Force 141 heeft informatie gevonden waaruit blijkt dat er raketten aan boord zijn verborgen en heeft een team van Soap, Ghost en de Mexicaanse Special Forces kolonel Alejandro Vargas, samen met Shadow Company, op een schip vol goed bewapende AQ-vijanden gezet om de besturing van een raket op weg naar de VS te lokaliseren.”

Slagen ze in hun opdracht? Dat zie je in onderstaande demo. Op 28 oktober kan je het zelf proberen, want dan verschijnt deze nieuwe telg in de reeks.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)