Leg je verwachtingen niet te hoog voor Summer Game Fest zegt host Geoff Keighley

Deze week vinden er een aantal showcases plaats waaronder ook Summer Game Fest, gepresenteerd door Geoff Keighley. Maar de man legt de lat meteen een paar treden lager, meer nog: verwacht er niet te veel van zegt hij.

Dat is eigenlijk al een beetje een domper op de feestvreugde maar bon, we begrijpen hem wel.

Via Twitter laat de man weten dat het Summer Game Fest zich dit jaar zal richten op games die al zijn aangekondigd.

Wat ik zou zeggen is dat veel van de games die we je gaan laten zien [al] aangekondigd zijn… games gaan nieuwe content aan je laten zien, zoals sommige die ik heb genoemd. We hebben een paar nieuwe game-aankondigingen in de show en hopelijk een paar verrassingen als alles klopt. Maar het is zeker een show die vooral gericht is op dingen die worden aangekondigd.

Hij maakt ook even de vergelijking met de Game Awards:

Dus we doen een aantal goede dingen voor u, maar zeker beheren van uw verwachtingen in termen van de megaton schokken die je verwacht. Dit is niet The Game Awards. We hebben veel goed spul om te laten zien, maar pas op voor een aantal van de geruchten die ik hoor in termen van dingen die mensen verwachten aangekondigd te krijgen.

Wat we wel al mogen verwachten is gameplay van The Callisto Protocol, Modern Warfare 2 en Gotham Knights liet de man verstaan.

Op 9 juni komen we meer te weten want dan gaat Summer Game Fest van start.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)