WWE 2K22 Stand Back Pack nu beschikbaar

Fans van WWE 2K22, en zo ken ik er wel een paar trouwens, die kunnen vanaf vandaag aan de slag met de derde DLC voor 2K Sports titel.

Het derde DLC-pakket, het Stand Back Pack, wordt aangevoerd door gemaskerde held The Hurricane, een voormalig WWE Cruiserweight-kampioen, tweevoudig World Tag Team-kampioen, Europees kampioen, WWE Hardcore-kampioen, WCW Hardcore-kampioen en WCW Cruiserweight-kampioen.

The Hurricane komt samen met drie Superstars die hun debuut maken in de WWE 2K-franchise: Fan-favoriet Stacy Keibler, Spaans fenomeen A-Kid en twee keer NXT Tag Team Champion Wes Lee.

Alle vier de Superstars worden ook geleverd met MyFACTION EVO-kaarten, die kunnen worden geüpgraded door te gamen in het speltype MyFACTION.

Naast de eerder genoemde Superstars bevat het Stand Back Pack ook een Booker T EVO-kaart, Sapphire Seth Rollins-kaart – met een alternatieve kleding – en vier gouden Contracts, allemaal voor gebruik in MyFACTION.
 
Als onderdeel van de laatste patch update is er nu ook een collectie FaZe Clan kleding beschikbaar voor gebruik in Community Creations. FaZe Clan is een lifestyle- en mediaplatform dat is geworteld in de game- en jongerencultuur. In totaal zijn er 14 kledingstukken verkrijgbaar, waaronder heren- en damesshirts, jacks en mutsen met het FaZe Clan-logo.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)