MSI Kondigt nieuwste gaming notebooks met HX Processor aan

MSI onthult een nieuwe reeks laptops die zijn uitgerust met de nieuwste 12e generatie Intel HX-serie processors.

De nieuwe premium laptopreeks levert niet alleen extreme prestaties, maar ook een innovatieve reeks functies, waaronder het ingebouwde mechanische toetsenbord met Cherry MX-schakelaars, exclusief ingebouwd kleurkalibratierapport en ‘s werelds eerste QHD 240 Hz OLED-scherm. De nieuwe line-up belooft eersteklas gameplay en superefficiënte contentcreatie voor de meest prestatieverslaafde enthousiaste en eersteklas makers.

De nieuwe line-up voor gaming-laptops biedt een aanzienlijke prestatieverbetering ten opzichte van eerdere modellen, waaronder een toename van de CPU-prestaties tot 100%. En dankzij het robuuste koelsysteem kunnen de nieuwe gaming-laptops de nieuwste Intel HX-processors tot het uiterste drijven met maar liefst 150 W maximaal turbovermogen.

De exclusieve MSI OverBoost-technologie verlegt ook de grenzen met een gecombineerde 250W(*1)-stroomtoevoer naar CPU plus GPU, wat de meest meeslepende en eersteklas gameplay belooft.

MSI voegt ‘s werelds eerste Samsung Display QHD 240Hz OLED-scherm toe aan zijn nieuwe
gaming-laptop. Het balanceert hoge resolutie en verversingssnelheid en biedt alle voordelen van OLED, waaronder een superlage responstijd, een superbreed kleurengamma en een superhoge contrastverhouding.

De exclusieve True Pixel-technologie zorgt ervoor dat elk laptopscherm in de fabriek wordt
gekalibreerd, wat de meest nauwkeurige kleurweergave belooft. MSI voegt nu bij elke laptop een exclusief kleurkalibratierapport toe, waarin alle parameters van het scherm worden beschreven, inclusief Delta-E- of Gamma-waarde. Precieze controle is van cruciaal belang voor elke gaming-laptop, dus de nieuwe MSI-gaminglaptop herbewapent het mechanische toetsenbord met toonaangevende Cherry MX-schakelaars, voor een eersteklas toetsaanslaggevoel. Gecombineerd met de RGB-verlichting per toets en exclusieve SteelSeries GG-besturingssoftware, heeft de nieuwe gaming-laptop de lat hoger gelegd voor het moderne laptoptoetsenbord.

De nieuwe MSI-gaminglaptops worden ook geleverd met Meta-Ready-certificering, wat een
soepele verkenning of constructie van Metaverse belooft. De exclusief gebundelde Animaze-software biedt de zoete smaak van Metaverse met geanimeerde avatar die beschikbaar is voor de best beoordeelde vergader-apps zoals Zoom of Teams.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)