Twilight of the Gods nu beschikbaar in RuneScape

De gloednieuwe quest genaamd Twilight of the Gods is nu beschikbaar in RuneScape. De nieuwe content overbrugt het verhaal tussen Elder God Wars en de langverwachte Zamorak Boss Battle die op 5 juli van start gaat.

Spelers die deze quest voltooien, krijgen beloningen die later deze zomer van pas komen wanneer ze het opnemen tegen Zamorak, Lord of Chaos.

In Twilight of the Gods ontdekken spelers de plannen van Zamorak in een lore-rijke quest met meerdere belangrijke locaties. Spelers moeten puzzels oplossen om een geneesmiddel te vinden voor een mysterieuze demonenziekte. Spelers worden beloond met vijf Zamorak Reroll Tokens evenals een speciaal item dat 10% van de schade opvangt in een gevecht met The Dark Lord. Zamorak Reroll Tokens zijn ook beschikbaar als drops van Elder God Wars Dungeon-bazen. Ook zijn er andere cosmetische beloningen verkrijgbaar in de nieuwe quest.

De Zamorak Boss Battle gaat op 5 juli van start. Spelers hebben dus één maand de tijd om hun messen te slijpen en zich voor te bereiden op het grootste gevecht met een eindbaas ooit in de geschiedenis van RuneScape.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)