Er is een nieuwe Just Cause game in ontwikkeling

De Just Cause games die kennen we van de explosieve actie, vrijheid en vooral veel stunts en spektakel. De reeks die ooit begon als een GTA-kloon groeide uit tot een gevestigde waarde die Square Enix geen windeieren bracht. Hoog tijd voor een nieuwe titel in de reeks bevestigde de uitgever.

Het nieuws werd bevestigd tijdens de bekendmaking van de financiële resultaten door niemand minder dan Yosuke Matsuda, de president en CEO van Square Enix. Hij verklaarde het volgende “De Just Cause franchise blijft onze IP, en we zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuwe titel in de franchise.

Square Enix gaf geen verdere informatie over de titel, of enige verduidelijking over of dit een nieuwe, onaangekondigde game was of verwees naar Just Cause: Mobile, dat eerder werd besproken.

Nog even afwachten dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)