GoldenEye 007 re-release of remaster zou voor heel binnenkort kunnen zijn

Goldeneye 007

Rare en Nintendo’s GoldenEye 007 uit 1997 blijft om heel wat redenen nog steeds tot de verbeelding spreken. En terecht trouwens. Het is nog steeds een van de beste, misschien wel het beste James Bond game, out there. Dat schreeuw toch om een remaster?

En die krijgen we misschien sneller dan we durven denken. Volgens sommige bronnen waaronder de mensen van True Achievements zou Rare lead engineer James Thomas (Gamertag – BIGsheep) onlangs betrapt zijn toen hij enkele nieuwe GoldenEye 007 achievements vrijspeelde.

Daarnaast is er ook de bekende leaker Wario64, die had opgemerkt dat de volledige GoldenEye achievementslijst te zien was op de Xbox-website. Al waren die meteen verdwenen achteraf.

Maar dit weekend houden Bethesda en Microsoft hun showcase en dus wordt aangenomen dat we dit weekend iets te horen krijgen. Nog een paar dagen geduld dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)