Amber Heard niet te zien in  Aquaman and the Lost Kingdom zegt insider

Je kon er de voorbije weken niet omheen zien: het schandaalproces tussen Amber Heard en haar ex Johnny Depp. Uiteindelijk was het Depp die aan het langste eind trok en dat heeft zo zijn gevolgen voor Amber.

Zoals de fans weten was ze te zien in Aquaman en zou ze ook opdraven in Aquaman and the Lost Kingdom. Al waren de fans er niet over te spreken en liepen er verscheidene petities om haar te weren uit de prent. Geen kleine petitities trouwens maar miljoenen handtekeningen van Aquaman-fans die niet wilden dat ze meespeelde in de sequel.

En het feit dat Amber dat proces verloor zou er nu volgens film-insider KC Walsh toe leiden dat ook filmmaatschappij Warner Bros. besloten heeft om Amber Heard (Mera) niet meer op te nemen in de cast.

De film moet op 17 maart 2023 in première gaan, met of zonder Amber? De toekomst zal het uitwijzen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)