I Am Groot op 10 augustus op Disney+

Het Marvel-universum zit vol wonderbaarlijke figuren, en het hoeven ook niet altijd de grote jongens zoals Hulk, Spider-Man of Iron Man, te zijn die in de spotlights staan. Het mag ook eens de kleine I Am Groot zijn verdorie.

Vanaf 10 augustus is het zover, dan zal I Am Groot te zien zijn in zijn eigen animatiereeks op Disney Plus.

De serie, bestaande uit originele korte animatiefilms, is uiteraard gebaseerd op de Guardians of the Galaxy-franchise. In elke aflevering volgen we de kleine baby Groot die opgroeit tot een grote Groot. En dat zorgt natuurlijk voor de nodige fratsen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)