Nieuwe gameplay trailer voor The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution

Ik kijk wel graag naar The Walking Dead, en dan vertel ik mijn vrouw dat ik tenminste weet wat ik moet doen als er een zombieuitbraak komt. Maar hoe zal ik reageren als het echt ooit zo is? Misschien moet ik wat oefenen?

Dat kan natuurlijk in VR met deze The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution op PSVR en PSVR 2. Al is er nog steeds geen releasedatum voor deze nieuwe chapter.

Tijdens Sony’s State of Play kreeg Retribution een nieuwe trailer, compleet met een glimp van de gruwelijke, door wandelaars geteisterde straten van New Orleans die ze in het eerste hoofdstuk achterlieten, samen met de nieuwe partijen die strijden om de macht zijn opgestaan om hen te helpen of op hen te jagen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)