fbpx

Door Aliens geïnspireerde FPS Space Beast Terror Fright verlaat Early Access

Alien: Isolation blijft nog steeds een fantastische game, al moest je er wel muisstil in zijn om te overleven. Space Beast Terror Fright, eveneens gebaseerd op de Aliens-licentie, doet net het tegenovergestelde…

In Space Beast Terror Fright speel je een marine die een ruimteschip moet binnengaan dat vol zit met buitenaardse wezens die bekend staan als Space Beast, en dat allemaal om belangrijke gegevens en lucratieve upgrades te verkrijgen.

Je beschikt uiteraard over het nodige vuurwapentuig en een tracker die bewegingen in de buurt detecteert. Je moet op zoek gaan naar DataCores die upgrades voor je uitrusting bevatten, en als je dat hebt gedaan, laat je de reactor afgaan om het schip op te blazen.

Space Beast Terror Fright is gebaseerd op het concept van een procedureel gegenereerd doolhofachtig ruimteschip. Naast je eigen vuurwapens beschik je ook over robot turrets die je her en der kan positioneren. Zij rekenen dan af met alle aliens die toevallig in de buurt passeren.

Reken ook hier dus op een doolhof, een duistere en grimmige sfeer en een heel apart claustrofobisch gevoel…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: