fbpx

Netflix Geeked Week: eerste trailer voor 1899, van de makers van Dark

Iemand de serie Dark gezien op Netflix? Nee? Foei! Ja? Nice, want dan ga je zeker zin hebben in deze nieuwe reeks van hen, getiteld 1899.

1899 ziet er even intrigerend uit als Dark, een verhaal dat je ongetwijfeld bij de eerste seconde te pakken heeft, en pas zal lossen als de eindcredits over het scherm rollen.

Veel info hebben we niet, we lezen “What is lost will be found” en deze omschrijving: “Een visueel verbluffende Odyssee waar niets is wat het lijkt. De makers van de internationaal bejubelde serie “Dark”, nemen ons mee naar het jaar “1899” aan boord van de Kerberos. Wat verloren is zal gevonden worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d