Ook Capcom houdt eigen showcase volgende week

Met de aankondiging van Resident Evil 4 Remake en Street Fighter 6 steelde Capcom ongetwijfeld de show tijdens Sony’s State of Play van vorige week. Met de aankondiging van de Capcom Showcase krijgen we misschien meer te zien over deze games.

Via Twitter heeft de ontwikkelaar laten weten dat het zijn eigen showcase zal presenteren op maandag 13 juni. De Tweet laat weten dat de livestream ongeveer 35 minuten zal duren en dat we diepgaande updates mogen verwachten over reeds aangekondigde titels.

Hopelijk krijgen we volgende week meer info en beelden over Pragmata. Deze veelbelovende game werd reeds in juni 2020 voorgesteld en had een geplande release in 2022 maar werd uitgesteld naar 2023.

De Capcom Showcase zal live te volgen zijn op maandag 13 juni 23:59 uur Belgische tijd.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.