Netflix Geeked Week pakt uit met eerste full trailer voor Resident Evil-serie

Noteer 14 juli met stip in je agenda als je een Resident Evil-fan bent of in volle glorie wil ontdekken tot wat het T-virus in staat is. Op die dag gaat Netflix’ Resident Evil-serie in première op de streaming dienst.

Buiten het feit dat er twee tijdlijnen zijn, eentje die ons meeneemt naar 2022, met de oprichting van New Raccoon City, en de andere naar 2036, nadat dat geplande utopia is ingestort in gewelddadige chaos, is er nog steeds niet veel bekend over deze serie.

Maar onze interesse is wel gewekt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)