Netflix trapt Geeked Week in gang met trailer voor The Sandman

Het is Geeked Week bij Netflix en dat wil zeggen dat we deze week heel wat trailers, teasers en ander lekkers geserveerd zullen krijgen over series, films, games, … waar we allemaal wel zin in hebben.

Zo is er onder andere deze eerste trailer voor The Sandman, een adaptatie van Neil Gaimans iconische graphic novels. Zelf kende ik het niet, maar het verhaal gaat als volgt:

Er is een andere wereld die op ons wacht wanneer we onze ogen sluiten en slapen – een plaats genaamd de Dreams, waar The Sandman, Master of Dreams (Tom Sturridge), vorm geeft aan al onze diepste angsten en fantasieën.

Maar wanneer Dream onverwacht gevangen wordt genomen en een eeuw lang gevangen wordt gehouden, zet zijn afwezigheid een reeks gebeurtenissen in gang die zowel de dromenwereld als de wakkere wereld voor altijd zullen veranderen.

Om de orde te herstellen, moet Dream door verschillende werelden en tijdlijnen reizen om de fouten te herstellen die hij tijdens zijn lange bestaan heeft gemaakt. Onderweg ontmoet hij oude vrienden en vijanden en ontmoet hij nieuwe entiteiten, zowel kosmische als menselijke.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)