fbpx

De start van Battlefield 2042’s Season One verloopt niet vlekkeloos 

Battlefield 2042

Battlefield 2042’s Season One moest eigenlijk een beetje een nieuwe start worden, en de game weer op de rails krijgen. Jammer genoeg slagen EA en DICE er wederom in om het te verknoeien…

Heel wat spelers krijgen bij het opstarten van de game namelijk te maken met dezelfde foutmelding, zijnde “Load Persistence Data Error”. Ze kunnen met andere woorden geen verbinding maken met de servers, wat best vervelend is bij een online game natuurlijk.

Bij DICE zijn ze op de hoogte en doen ze er alles aan om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d