Spoiler alert op affiche van Belgische film H4Z4RD

H4Z4RD Dimitri Vegas Thivaios Jeroen Perceval

Op 20 juli scheurt de nieuwste film van Jonas Govaerts de bioscopen binnen. Een tijdje geleden werd de knallende trailer op de wereld losgelaten, vandaag is het de tijd voor de officiële affiche.

En ik wil me meteen ook excuseren voor de flauwe woordspeling in de titel en de affiche. Maar het is nog vroeg en op een of andere manier heb ik nog last van een maandaggevoel…

H4Z4RD draait om Noah Hazard (Dimitri ‘Vegas’ Thivaios) doe zich geen leven kan voorstellen zonder zijn gouden sportwagen. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea (Jennifer Heylen), als een handige taxi. Zijn louche neef Carlos (Jeroen Perceval), vers uit de gevangenis, ziet zijn wagen dan weer als een pijlsnelle vluchtwagen. Wanneer een klus via Carlos echter compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus zijn lijkkist wordt.

Check trouwens ook zeker de uitgebreide special die ik vorige zomer schreef toen ik een bezoekje mocht brengen aan de set van H4Z4RD. Je vindt er ook een interview met beide hoofdrolspelers Dimitri en Jennifer.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.