Hulu lost nieuwe trailer voor Prey

Streamingkanaal Hulu heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Prey, de in aantocht zijnde Predator-film. En het moet gezegd: die ziet er ook deze keer weer niet slecht uit hoor.

De film neemt ons mee naar een periode 300 jaar geleden. We maken kennis met Naru, een een vrouwelijke Comanche-krijger. Als ze een buitenaardse Predator tegenkomt die op hen jaagt moet ze er alles aan doen om haar stam te beschermen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)