Plankgas op Johnny-muziek in eerste trailer van de Belgische film H4Z4RD

H4Z4RD Dimitri Vegas Thivaios Jeroen Perceval

Vorig zomer zette regisseur Jonas Govaerts, bekend van de horrorfilm Welp zowat heel Antwerpen op stelten voor de opnames van zijn nieuwste film H4Z4RD.

Ik mocht toen een kijkje gaan nemen bij de opnames én mocht de twee hoofdrolspelers interviewen: Dimitri ‘Vegas’ Thivaios en Jennifer Heylen. Het sfeerverslag en de interviews lees je in deze uitgebreide special. Nu zijn we een dik half jaar verder en krijgen we de eerste trailer voorgeschoteld.

De film draait om Noah Hazard doe zich geen leven kan voorstellen zonder zijn gouden sportwagen. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea, als een handige taxi; en voor zijn louche neef Carlos (Jeroen Perceval), vers uit de gevangenis, als een pijlsnelle vluchtwagen. Wanneer een klus via Carlos echter compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus tevens zijn lijkkist wordt.

Naast deze drie hoofdrolspelers passeren er nog een rits andere bekende acteurs de revue. Denk daarbij aan Monic Hendrickx, Tom Vermeir, Emilie De Roo, Gene Bervoets én Frank Lammers.

H4Z4RD wordt op 20 juli 2022 in de Belgische zalen verwacht.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.