E3 komt met een digitale én fysieke show in 2023

Vorig jaar was er nog een digitale E3 maar dit jaar zullen gamers van over de hele wereld het moeten stellen zonder de jaarlijkse afspraak in Los Angeles.

Geen reden tot paniek weliswaar want president en CEO Stan Pierre-Louis van de ESA (The Entertainment Software Association) vertelde aan The Washington Post dat ze in de zomer van 2023 helemaal terug zijn om E3 te organiseren. Dit zowel digitaal als fysiek.

Gelukkig is er als alternatief een goedgevulde zomer vol met digitale events die je met een frisse cocktail of pint kan volgen thuis of op een strand in de Malediven. Een volledig overzicht vindt u op onze kalender.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”