fbpx

Xbox zendt een tweede, meer uitgebreide showcase uit op 14 juni

Xbox Bethesda Showcase 2022

Op zondag 12 juni zendt Xbox samen met Bethesda een showcase uit waarin het een pak nieuwe trailers zal laten zien van bekende en nog onaangekondigde games.

Welke games we hier allemaal mogen verwachten, is uiteraard nog niet bekend. Maar de gamesgigant heeft wel bekend gemaakt dat het op dinsdag 14 juni een uitgebreide showcase zal uitzenden, ter aanvulling van de origineel aangekondigde livestream.

De tweede livestream zal zo’n 90 minuten duren en hierin krijgen we naast al het nieuws dat op 12 juni wordt aangekondigd nog meer info over de verschillende aankondigingen. Denk hierbij aan deepdives door de ontwikkelaars en andere interviews.

Bij ons zit je alvast gebeiteld om al het nieuws op de voet te volgen. Check zeker ook ons overzicht van al het nieuws én de kalender van deze Gaming Zomer van 2022!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: