Xbox & Bethesda Games Showcase gaat door op 12 juni

Xbox Bethesda Showcase 2022

Als je benieuwd bent naar wat Xbox en Bethesda voor ons in petto hebben de komende maanden qua games en (hopelijk) nieuwigheden, noteer dan 12 juni (19u00) in je agenda.

Dat hebben beide partijen bekendgemaakt. Een mens zou het door al die heisa rond corona en Oekraïne bijna vergeten, maar de zomer nadert, en dus ook de E3 natuurlijk. Al is het maar de vraag of we dit nog de E3 mogen noemen aangezien meer en meer studio’s hun eigen ding doen.

Today, we are excited to announce that the Xbox & Bethesda Games Showcase will stream on Sunday, June 12 at 10 a.m. PT. This show will feature amazing titles coming from Xbox Game Studios, Bethesda, and our partners around the world.

The Xbox & Bethesda Games Showcase will include everything you need to know about the diverse lineup of games coming soon to the Xbox ecosystem, including upcoming releases to Game Pass on Xbox and PC.

Anyway, 12 juni om 19u00, en te bekijken via YouTube en Twitch en andere sociale media.

We zijn alvast benieuwd wat we te zien gaan krijgen. We vermoeden sowieso dat Starfield deel zal uitmaken van de show en hopen stiekem toch op een aantal verrassingen en aankondigingen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)