Call of Duty: Warzone Mobile toont zich in gelekte screenshots

Call of Duty Warzone

Mobiele games winnen aan populariteit. Al bestaat er onder de diehard gamers ook de nodige scepsis. Deze games zitten meestal vol microtransacties om zoveel mogelijk geld uit de zakken van de games te slaan.

Of dit ook het geval gaat zijn met Call of Duty: Warzone Mobile is nog niet bekend. Maar we hebben alleszins wél al enkele gelekte screenshots op de kop weten te tikken.

Via het Twitter-account van @PlayCODNews zijn er namelijk een reeksje beelden op het net verschenen waarop je kan zien hoe de vroege versie van Warzone Mobile eruit ziet. Zoals verwacht is dit niet grafisch hoogstaand, dus de game zal het vooral moeten hebben van zijn vlotheid qua gameplay.

Het is de vraag hoe lang de screenshots nog online zullen staan, want Activision Blizzard is er meestal redelijk snel bij om deze berichten offline te halen. We hebben voor de zekerheid deze screens ook op onze servers gezet, maar van zodra we bericht krijgen om de screenshots offline te halen, zullen we dat uiteraard ook doen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.