Vanavond zien we via State of Play meer van Horizon: Call of the Mountain

Tijdens CES 2022, begin dit jaar gaf Sony nieuwe details vrij over hun PlayStation VR2. Daar horen natuurlijk nieuwe games bij, en Horizon: Call of the Mountain werd toen geïntroduceerd door Guerilla Games als één van die games. Vanavond staat er een nieuwe State of Play op het programma, waar we dan meer te zien gaan krijgen van Horizon: Call of the Mountain.

Het waren enkele seconden, dat we te zien kregen van Horizon: Call of the Mountain op de CES-persconferentie van Sony. Op die zeer korte tijd konden we wel al concluderen dat de VR-game er prachtig uitzag. Daarom hopen we dat we vanavond een pak meer te zien krijgen via State of Play.

Sony PlayStation heeft dit alvast bevestigd via Twitter. Deze aankondiging richt zich niet enkel op Horizon: Call of the Mountain, maar ook op andere PlayStation VR2-titels. We gaan er dan ook vanuit dat we vanavond meerdere virtual reality games zullen zien.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.