Gerucht: Er komt een tweede Call of Duty Warzone 2 map

warzone-2-call-of-duty

Een tweede Call of Duty Warzone 2 map zou naar verluidt in ontwikkeling zijn als we Exputer mogen geloven. De kaart was zichtbaar in het menu van Warzone 2 tijdens een recente testsessie.

De kaart zou ongeveer even groot zijn als Warzone’s Rebirth Island en zal waarschijnlijk ergens na de lancering van Warzone 2 worden uitgebracht.

Activision kondigde in april aan dat er naast Call of Duty Modern Warfare 2 ook aan een nieuwe free-to-play Warzone wordt gewerkt door ontwikkelaar Infinity Ward. Hoewel de ontwikkelaar officieel nog geen verdere details over de game heeft onthuld, lijkt het er op dat het huidige plan is om Warzone 2 in december 2022 of januari 2023 uit te brengen, de tweede map volgt dan mogelijk eind volgend jaar.

De battle royale game zal naar verluidt voor het eerst een zwemmechanisme introduceren in Warzone. In de oorspronkelijke kaarten van Warzone, Verdansk en Caldera, kon dat niet, hoewel het wel mogelijk was in Call of Duty’s eerste battle royale, Black Ops 4’s Blackout.

Rebirth Island Map

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.