Het Warhammer 40.000-geïnspireerde seizoen VIII van World of Tanks’ Battle Pass is nu beschikbaar

Het nieuwe seizoen van World of Tanks’ Battle Pass is van start gegaan. Hoog tijd dus om achter je stuurknuppel te kruipen en op jacht te gaan naar de vele goodies. Je kan immers unieke rewards scoren waarvan sommige rechtstreeks uit het iconische Warhammer 40.000-universum komen.

Dit seizoen bestaat uit drie hoofdstukken en elk hoofdstuk bevat de beloning van een 3D-stijl die is geïnspireerd op een van de drie facties uit het Warhammer 40.000-universum: de Ultramarines, de Death Guard en de Evil Sunz Orks.

Deze items zullen alleen beschikbaar zijn met de Battle Pass, dus tankers zullen deze kans om hun favoriete 40k factie te vertegenwoordigen niet willen missen. Na het voltooien van een hoofdstuk, zullen spelers Volusad Thassius van de Ultramarines, Dolgoth Sepk van de Death Guard of Kroglin da Facegrinda van de Evil Sunz Orks kunnen rekruteren, afhankelijk van welk hoofdstuk het is.

Seizoen VIII loopt tot eind augustus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)