fbpx

Ontdek Starfall Islands in de nieuwe gameplay video van Sonic Frontiers

Sonic Frontiers

Eerder deze week verscheen er een eerste teaser trailer van Sonic Frontiers, de nieuwe video hieronder van zeven minuten laat je helemaal onderdompelen in de wondere wereld van Starfall Islands.

Sonic Frontiers heeft een open wereld waarin spelers het opnemen tegen vijanden die zich over alle Starfall Islands verspreiden. In de gameplay video zien we dat Sonic tegen muren oploopt, over rails glijdt en puzzels oplost. Sonic Team hoofd Takashi Iizuka heeft gezegd dat hij graag wil dat Frontiers dezelfde blijvende impact heeft als Sonic Adventure.

Sonic Frontiers wordt verwacht in 2022 voor Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4, Switch en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: