fbpx

Beide Monument Valley-games komen op 12 juli naar pc

Monument Valley

Monument Valley zegt je misschien niet meteen iets, maar het zijn razend populaire mobiele games die sinds 2014 op Android en iOS te spelen zijn.

Na lang geduld uitgeoefend te hebben, mogen pc-gamers zich vanaf 12 juli opmaken om de M.C. Escher-achtige wereld te verkennen. Ontwikkelaars Ustwo heeft namelijk ‘Panoramic Editions’ aangekondigd dat het eerste en tweede deel van Monument Valley.

Deze subtitel slaat op het feit dat de beide games initieel enkel in portretmodus speelbaar zijn, maar daar brengt Ustwo dus verandering in. Meer zelfs, er komt een speciale modus of instelling waarmee de game ook te spelen is op ultrawide 21:9-monitoren.

Beide puzzelgames zijn vanaf 12 juli apart verkrijgbaar via Steam, maar je kan ze nu al op je wishlist zetten. Wil je echt je voordeel doen, bekijk dan zeker de Panoramic Collection waarbij je meteen beide games in huis haalt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d