Focus Entertainment kondigt retro FPS Warhammer 40,000: Boltgun aan

Wat hebben Quake, Doom, Duke Nukem, Hexen en Wolfenstein 3D met elkaar gemeen? Ze waren allemaal grondleggers en pioniers voor het FPS-genre. Met Warhammer 40,000: Boltgun wil Focus die pioniers eren.

Laad je Boltgun en stort je halsoverkop in de strijd. De game biedt een mix van Warhammer 40.000’s klassieke, hectische FPS-gameplay en de stijlvolle beelden vergelijkbaar met de retroknallers uit de jaren ’90.

Speel een geharde Space Marine op een gevaarlijke missie door het heelal, terwijl je het opneemt tegen de Chaos Space Marines en de daemons van Chaos. Dit alles in glorieuze boomer shooter stijl.

Ontketen je verwoestende Space Marine-arsenaal terwijl je je een weg door een explosie van sprites, pixels en bloed schiet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)