Kevin Hart en Woody Harrelson krijgen het met elkaar aan de stok in The Man From Toronto

The Man From Toronto Netflix

Kevin Hart kwam onbedoeld in het oog van een mediastorm te staan toen hij tijdens de Oscars een klap in het gezicht kreeg van Will Smith.

In de nieuwste Netflix-film The Man From Toronto krijgt hij het als sales consultant het ook zonder goed en wel te beseffen aan de stok met een dodelijke huurmoordenaar die gekend is als The Man From Toronto (Woody Harrelson).

Deze actiekomedie lijkt een ideale film te worden om lekker lui in de zetel te gaan hangen met een grote zak chips in de hand. Al hoef je nog niet meteen je zetel in te duiken, want The Man From Toronto is vanaf 24 juni te zien, exclusief op Netflix.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.