Kijk mee achter de schermen van Warhammer 40,000: Space Marine 2

Focus Entertainment en Saber Interactive hebben op de Warhammer Skulls Showcase een nieuwe video vrijgegeven waarin ze ons meenemen achter de schermen van hun aankomende third-person actietitel Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Deze teaser neemt ons mee achter de schermen van Space Marine 2, terwijl Tim Willits en Oliver Hollis-Leick ons meer vertellen over de hoge verwachtingen, passie en ontwerpfilosofie van hun team.

Acteur Clive Standen (Vikings, Taken) is ook aan het werk te zien en deelt zijn inzichten over het uitdagende transformatieproces tot de iconische kapitein Titus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)