Owlcat Games kondigt nieuwe RPG Warhammer 40,000: Rogue Trader aan

Owlcat Games die ken je misschien van de Pathfinder-reeks. De studio achter die serie kondigt nu een nieuwe RPG aan, getiteld Warhammer 40,000: Rogue Trader. En aangezien ik wel fan ben het genre, en het Warhammer-universum, ben ik wel benieuwd.

Warhammer 40,000: Rogue Trader laat zich omschrijven als een klassieke, isometrische RPG.

De trailer, die werd getoond op het jaarlijkse Warhammer Skulls-festival van verwijst netjes naar de RPG-stijl. Rogue Trader is bovendien de eerste “klassieke CRPG” die zich afspeelt in het Warhammer 40K-universum.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)